ItakissLIT INA FanBlog's rule

ATTENTION!
This is fanblog Itazura Na Kiss Love In Tokyo from Indonesia. Please don't copy paste all or part of fanblog Itazura Na Kiss Love In Tokyo Indonesia. Please respect fellow this admin's blog. You can copy paste with the live link : http://itakiss-lit-indonesia.blogspot.com/. Thank you for your attention!

PENGUMUMAN!
Ini adalah fanblog Itazura Na Kiss Love In Tokyo dari Indonesia. Mohon untuk tidak menyalin semua atau beberapa bagian dari fanblog Itazura Na Kiss Love In Tokyo Indonesia. Mohon untuk menghargai penulis blog ini. Anda dapat menyalin dengan link hidup : http://itakiss-lit-indonesia.blogspot.com/. Terima kasih atas perhatiannya!
Posted by : Itakiss LIT INA Sabtu, 04 Oktober 2014

Tetap dengan min Mudi~ hehehe

Kali ini mimin akan bahas mengenai cast and details dari Itakiss 2.
Setelah merilis trailer kedua dan still baru, Tanggal 26 September, pihak official kembali dengan info berupa para pemain dari Itakiss2.
Beberapa waktu sebelumnya, info ini sempat bocor dimana foto booklet yang salahsatunya berisi pemeran Itakiss2 sudah tersebar di weibo. Dan sebenarnya min mudi udah bikin posting (di personal blog) dari kebocoran info tersebut, yang mau check silahkan -> disini  #Promosi dikit *hehehe*



Details:
  • Drama: Mischievous Kiss 2: Love in Tokyo
  • Romaji: Itazura na Kiss2-Love in Tokyo
  • Japanese: イタズラなKiss2~Love in TOKYO
  • Director: Kazuya Konaka, Takashi Ninomiya
  • Writer: Kaoru Tada (manga)
  • Network: Fuji TV
  • Episodes:
  • Release Date: November 24, 2014 --
  • Runtime: Mondays
  • Language: Japanese
  • Country: Japan

Summary:
Kotoko adalah seorang gadis kurang pintar dan ceroboh, dan dia menyukai Naoki pria jenius ber-IQ 200. Cintanya bertepuk sebelah tangan selama 6 tahun. Selama itu juga Kotoko sering sakit hati karena perilaku dan kata-kata kasar Naoki. Melalui banyak rintangan akhirnya mereka menikah, berbulan madu di Okinawa yang penuh masalah dan menjalani kehidupan rumah tangga yang juga penuh liku-liku.
Di season 2 ini akan menceritakan seputar kehidupan pasangan pengantin Kotoko-Naoki, perjuangan Kotoko menjadi suster, serta problematika yang akan melanda kehidupan mereka. Akan ada banyak adegan penuh cinta (dan ciuman >v<) perasaan cemburu, senang, bahagia, gelisah, sedih, berdebar dsb.

Point of Itazura na Kiss2 ~ Love in Tokyo:
Point 1: More More Kiss Scenes


Point 2 : Triangle Love (Naoki-Kotoko-Keita)



 Point 3: Kin-chan's Love Story
 

Relations Chart:


Cast:
Honoka Miki as Kotoko Irie
Gadis kurang pintar, ceroboh dan kikuk namun punya semangat tinggi dan selalu bekerja keras. Karena kerja keras itulah yang dapat membuat ia meluluhkan hati dingin Naoki. Gadis menarik dan selalu penuh energi :D


Yuki Furukawa as Naoki Irie
Pria jenius dengan IQ 200, atletis, good looking. Menjadi dambaan para wanita :D
karena ia jenius, ia memiliki permasalahan dimana ia tidak bisa menentukan pilihan, hidupnya terlalu datar dan membosankan. Semenjak ada Kotoko, hidupnya sedikit berubah. Meski awalnya ia merasa terganggu, namun lambat laun perasaan itu terus berkembang :)


Yuki Yamada as Kinnosuke Ikezawa (Kin-chan)
Pria yang mencintai Kotoko, Bercita-cita menjadi koki professional. Meski ia mencintai kotoko, bukan berarti ia memaksakan diri untuk memiliki Kotoko, yang ia inginkan hanya membuat Kotoko bahagia :')
Ia patah hati saat pernikahan Kotoko dengan Naoki namun ia tetap memberikan ucapan selamat dan mendoakan kehidupan yang baik untuk Kotoko. Good Man~
Ia pikir hatinya hanya untuk Kotoko, sebelum Chris -gadis bule yang menyukainya- datang. Gadis yang memberikan segenap cinta untuknya :D


Noemi Nakai as Christine Robbins
Gadis bule yang jatuh cinta pada pandangan pertama terhadap Kin-chan. Sama halnya Kotoko, Chris menunjukkan perasaannya. Bedanya Chris dengan cara yang lebih berani :D
Chris juga ingin menjadi koki karena ingin terus mendukung Kin-chan, ia menemukan apa yang ia inginkan (impiannya) setelah ia menemukan orang yang ia cintai. Mirip halnya Kotoko.


Tomomi Nishimura as Noriko Irie
Ibu Naoki. Heboh dan menyenangkan. Menyayangi Kotoko melebihi anaknya sendiri :D
Sejak awal ia menyukai Kotoko dan berharap Kotoko akan menjadi menantunya. Selalu mendukung Kotoko agar lebih dekat dengan Naoki.


Imoaraizaka Kakaricho as Shigeo Irie
Ayah Naoki. merupakan Presdir dari perusahaan PANDAI. Sahabat ayah Kotoko.


Yuga Aizawa as young Yuuki Irie 
Miyagi Yoshiaki as adult Yuuki Irie
adik Naoki. Ia mengagumi kakaknya, menjadikan kakaknya yang jenius itu sebagai tauladan :D maka dari itu, sifat Yuuki tidak jauh beda dengan Naoki. Ia paling suka menggoda Kotoko dengan sebutan 'Baka-Kotoko' (Kotoko Bodoh)
Di season 2, akan ada Yuuki dewasa yang diperankan oleh Miyagi Yoshiaki. Mengingat di sisen ini akan sampai Kotoko-Naoki bekerja di RS. Juga, akan ada kisah cinta seorang Yuuki Irie :D  

Yoji Tanaka as Shigeki Aihara
Ayah Kotoko yang berprofesi sebagai koki dan pemilik restoran Aihara. Orang tua tunggal dan sangat mencemaskan kebahagiaan puteri semata wayangnya.


 
Sogen Tanaka as Odawara
 Pegawai di Restoran Aihara. Sering memberikan masukan pada Kin-chan.

Arata Horii as Keita Kamogari
Merupakan teman Fakultas perawat Kotoko. Pria yang bercita-cita sebagai perawat no. 1 di Jepang :D
Keita menyukai Kotoko meskipun tau Kotoko sudah menikah, dan ia tidak segan-segan ingin membawa Kotoko pergi dari sisi Naoki.


Mirai Suzuki as Motoki Kikyo
Ia hanya ingin dipanggil dengan nama Motto-chan :D
Laki-laki banci yang juga bercita-cita menjadi perawat. Bedanya ia bercita-cita ingin mengenakan pakaian perawat wanita. Motoki adalah salahsatu fans Naoki.


Risako Ito as Tomoko Ogura
Gadis baik dan ramah, tapi dibalik itu ia sangat menyukai darah dan sangat tertarik mengotak-ngatik organ dalam.


 
Julia Kawakami as Marina Shinagawa
Alasan ia masuk jurusan perawat karena ia ingin menikahi seorang dokter. Masuk jurusan perawat adalah untuk menaikkan status sosialnya. Ia juga bagian dari penggemar Naoki.


Toshi Takeuchi as Seichi Funatsu.
Funatsu, pria ambisius yang ingin jadi nomer satu. Teman jurusan Naoki. Ia sempat ingin menggoda Kotoko karena ingin membuat Naoki kesal, pada akhirnya ia menyukai Marina dan memiliki hubungan khusus :D


Nanami Fujimoto as Jinko Komori
Teman baik Kotoko sejak SMA, dan juga teman di fakultas Seni. Bersama dengan Satomi Jinko mendukung Kotoko dalam meraih hubungan dengan Naoki. Meski kemudian Kotoko pindah fakultas tapi mereka tetap berhubungan baik.


Kasumi Yamaya as Satomi Ishikawa
Teman baik Kotoko sejak SMA, dia yang sering memberikan nasihat bagaimana Kotoko harus bertindak dalam urusan cinta.


Masaki Kaji as Sudo senpai
Senior Naoki-Kotoko di klub Tennis. Punya kepribadian ganda dan nyentrik. Ia menyukai Yuuko Matsumoto.


Kanna Mori as Yuuko Matsumoto
Anggota Klub Tennis dan teman Naoki di Fakultas Sains dan Teknologi. Sempat menyukai Naoki, namun karena pernyataan cintanya ditolak, ia beralih mendukung Kotoko untuk mendapatkan Naoki. Yuuko punya kepribadian mirip Naoki. Naoki versi wanita.


Aya Matsura as young Yoshimi Sagawa 
Karin Ono as adult Yoshimi Sagawa
Gadis yang menyukai Yuuki. Melihat ada 2 versi juga, maka sepertinya kisah cinta Yuuki juga cukup panjang. :D


Atsuko Hirata as Sayuri Hosoi
Kepala Perawat di Fakultas Perawat Universitas Tonan dan juga akan menjadi atasan Kotoko saat bekerja.


Ayumi Orii as Chief Shimizu
Kepala bagian yang punya sifat tegas dan sedikit menakutkan


Yuki Kimisawa as Nishigaki
sebagai salah satu dokter bedah di rumah sakit tempat Naoki bekerja


Ryu Nakatani as ____
Salahsatu dokter juga, dilihat dari wajahnya sepertinya dokter yang menyebalkan *Ahahaha*

Banyak tambahan pemain baru, dan semakin penasaran bagaimana karakter mereka...
Dari min mudi sendiri, tebakan akan new cast sebagian besar betul... *Ehehe* :D

Min Mudi bahas beberapa karakter yaa~
Yuki Kimisawa yang sebelumnya sempat dikabarkan menjadi saingan cinta Kin-chan ternyata berperan sebagai salahsatu dokter bernama Nishigaki. So, sepertinya Kisah cinta Kin-chan gak berat banget, soalnya kasihan juga jika dia dapet saingan berat lagi dalam urusan cinta *Ahahaaha* 
Bagaimanakah karakter yang diperankan Kimisawa, selanjutnya kita tunggu saja tanggal mainnya *ehehe* 

Karakter lain yaitu kemunculan Yuko Matsumoto, walaupun Kanna Mori sudah diumumkan akan ikut ambil peran tapi hampir tidak ada kabar tentang keikutsertaannya. Namun, ternyata Kanna tetap akan ikut bermain meski tidak sebanyak di season sebelumnya. Dan jika kita lihat di relation chart maka hubungan Yuuko dan Sudo akan terus berlanjut. Bagimana dengan akhirnya? Apakah sama seperti anime atau dibuat versi lain? Kita lihat saja nanti.

Kisah Cinta Yuuki Irie. Dan Gadis bernama Yoshimi.
Seperti yang kita tahu, akan ada 2 versi Yuuki dan gadis yang menyukainya. Bagaimana awal mula kisah cinta mereka masih tanda tanya. Tapi, jika dilihat dari versi manga dimana juga diambil di versi Korea, maka Yuuki kecil akan menyukai teman sekelasnya, namun cintanya ditolak karena si gadis itu lebih menyukai Naoki *Ahahaha* Namun saat dewasa, si cewek kayaknya yang gantian mengejar-ngejar Yuuki. Kayaknya mimin pernah sekilas lihat manga extendednya ada part saat Yuuki mencium si Yoshimi *ehehehe* Bagaimana perjalanan dan progress hubungan Yuuki dan Yoshimi kita lihat saja di versi Dorama ini ~ hehe

Okedeh, sekian untuk post Cast and Details beserta pembahasan singkat dari min Mudi~


{ 59 komentar... read them below or Comment }

  1. Yuuki x Konomi

    Ceweknya beda orang. Konomi persis banget sama Kotoko (cuma beda di level otak). Jadinya Kotoko berusaha jadi makcomblang mereka berdua deh.
    Benar2 versi 2 nya Naoki ma Kotoko. Dari sd, smp, terus dan terus.... hohoho kejar-kejaran superlama ini.

    BalasHapus
  2. Kapan sih rilisnya ? Kalau beli kaset bajakaN ada gak yah ?

    BalasHapus
  3. Min kelanjutan itakiss 2 udah nggak bisa didownload ya? Aku cari-cari kok sampe ep 2 aja ya? Pengen nonton lanjutannya :'((

    BalasHapus
  4. If you are really searching an unforgettable moments with Chandigarh Escort Service then contact me 24x7 anytime. I am waiting for your response.

    BalasHapus
  5. Our title is Fanni decade’s 22 high aged, warm and beautiful with red lips that are totally kissable. I'm generous woman who affection to play today and encounter I would like to flavor and fulfill you. I will function as the perfect partner having a submissive and nice temperament that'll remove you let me make it clear. Its goal to ensure that I adore and that you're 100% pleased with like me. After I am in my own escorts services in Chandigarh period along with you I'm a number clock-watcher.

    Chandigarh escorts
    Chandigarh escorts service
    Chandigarh escort
    Chandigarh escort service
    Chandigarh Independent escorts
    Chandigarh female escorts
    Chandigarh call girls
    escorts in Chandigarh
    escorts service in Chandigarh
    escort in Chandigarh
    Chandigarh call girl
    Independent escorts in Chandigarh
    Female escorts in Chandigarh

    BalasHapus
  6. The relationship business of the professional and seasoned girl as well as the amusement are consistently wanted by the group of individuals. The town now is prepared to offer the large number of the choice to carry through your sumptuous fantasies to you. There exists no need to maintain your desires long waiting in your small adoring center in Chandigarh escorts. You may get in contact using the encounter service and totally reliable supplier in-order to take pleasure in the straight forward enjoyment.

    BalasHapus
  7. The existence as profession being an Impartial Escort in Panchkula is much like the container of wonders and we anticipate shocks on daily foundation with no evening is pre-determined and we're ready for that worse whenever we have experienced the-hell we escorts are well-geared to manage a brand new evening using twilight within our eye.

    BalasHapus
  8. I am JIYA RANA isn't into dashing a service and getting also cheaply for that quality VIP Escort in Ludhiana that which you hand out and we provide therefore anticipate a good time is that which you return. Regard is vital. This gives a buddy who's significantly more than only a good looking encounter to anyone.
    Ludhiana Escorts Service
    Ludhiana Escort Service
    Ludhiana call girls
    Ludhiana Female Escorts
    call girls in Ludhiana
    Ludhiana Escorts Agency
    Ludhiana Independent Escorts
    Escorts in Ludhiana
    Escorts Service in Ludhiana
    VIP Escorts in Ludhiana
    Independent Escorts in Ludhiana
    Escorts in Ludhiana
    Escorts Agency in Ludhiana
    VIP Escort in Ludhiana
    Ludhiana Escorts Services
    Ludhiana escorts
    Ludhiana escort

    BalasHapus
  9. These choice ladies are pleasant and awfully fairly warm, & most substantial issues concerning these are they prefer to use clothes that are brief. These choice ladies in Zirakpur are broad minded, so that as we often most customer fulfillment that is understands. We often are also managing choice women and you'll have the ability to sleep guarantee the versions escort ladies we provide are currently going to function as the primary nicest girl you'd get actually observed in your lifetime. The eye is consequently sexy that you simply won’t prepare yourself to prevent viewing these. The system is much like cotton.
    Vip escort service in zirakpur
    zirkpur vip escort service

    mohali independent escorts
    mohali independent escort

    panchkula escorts
    panchkula escort

    BalasHapus
  10. They've for calming on normal schedule their very own reserved period. The Companion girls are for distinctively regarding adequate cleanliness cared of varied complexion using their Personal component'. Swati has got escort of ideal data using Six ft broad and amazing dimension of Five thighs, this exhibits they've long-legs that are for undertaking Panchkula Escort helpful Panchkula Escorts Service
    Panchkula Escort Service
    Panchkula call girls
    Panchkula Female Escorts
    call girls in Panchkula
    Panchkula Escorts Agency
    Panchkula Independent Escorts
    Escorts in Panchkula
    Escorts Service in Panchkula
    VIP Escorts in Panchkula
    Independent Escorts in Panchkula
    Escorts in Panchkula
    Escorts Agency in Panchkula
    VIP Escort in Panchkula
    Panchkula Escorts Services
    Panchkula escorts
    Panchkula escort

    BalasHapus
  11. Hi my name is aaditi sharma. Your website is very cool and interesting. I was amazed it was really great Independent Escorts In Delhi

    BalasHapus
  12. Escorts in Mohali I likes to date with effective and dynamic men of their word who have humankind and appreciation for a young lady in heart.

    BalasHapus
  13. We can have a http://www.eroticmumbaigirl.com Mumbai escort on your front door within an hour usually and we can guarantee that she will certainly be among the best ladies that you have actually ever before strolled down the road with. Whether it is a company function, family members or other type or event or you simply wish to strike the town with a beautiful lady, after that we are here for you. Mumbai escort

    BalasHapus
  14. Zirakpur Escort Service – Escorts in Zirakpur Call at: 09888693255 If you are looking sizzling female escorts in Zirakpur. We are Zirakpur Escorts providing high profile female escorts in Zirakpur escort girls for your personal entertainment.

    BalasHapus
  15. I am Naziaa Khan for in outcall and call Chandigarh Take Services at especially practical esteeming. So pick your phone and now call us. Chandigarh most Charming Naziaa Khan is only a phone Call aside right now. I believe your period with me and should end up being one to be recalled warmly and I attempt to offer you a professional Chandigarh Escort program in India.
    Chandigarh Escorts Service
    Chandigarh Escort Service
    Chandigarh call girls
    Chandigarh Female Escorts
    call girls in Chandigarh
    Chandigarh Escorts Agency
    Chandigarh Independent

    Escorts

    Escorts in Chandigarh
    Escorts Service in

    Chandigarh

    VIP Escorts in Chandigarh
    Independent Escorts in

    Chandigarh

    Escorts in Chandigarh
    Escorts Agency in

    Chandigarh

    VIP Escort in Chandigarh
    Chandigarh Escorts Services
    Chandigarh escorts
    Chandigarh escort

    BalasHapus
  16. If you are alone and seeking for Independent escorts in Chandigarh, I am among the best Chandigarh take gal you can hire and I guarantee the extremely best Chandigarh independent escort support. I am very content to display off that I possess an extremely tremendous and different characteristics of myself perishing to amuse you. Examine out my gallery to find all of the photos of mine to become guaranteed, how dating girl you are employing to make your night filled with intimating fun.
    Chandigarh escorts
    Escort in Chandigarh
    Escorts in Chandigarh
    Chandigarh escort
    Escorts service in Chandigarh
    Escort service in Chandigarh
    Chandigarh escorts service
    Chandigarh escort service
    Chandigarh call girls
    Chandigarh call girl
    Chandigarh independent escorts
    Independent escorts in Chandigarh
    Chandigarh vip escorts
    Chandigarh vip escort
    Chandigarh female escorts
    Chandigarh female escort
    vip escorts in Chandigarh
    female escorts in Chandigarh

    BalasHapus
  17. Patrachar Vidyalaya Delhi - Patrachar School was established in 1999 for those students who drop out from schools due to any reason.
    Patrachar Vidyalaya
    Patrachar Vidyalaya Video
    Patrachar Vidyalaya Salimarbagh
    Body Massage in Rohini, Delhi
    Property Dealer in Sahibabad

    BalasHapus
  18. Our escorts agency are provide online Five Star Hotels erotic busty and hookers Escort Service,

    http://sonygill.beep.com/
    http://www.sonygill.com/amritsar.html

    BalasHapus
  19. http://bit.ly/2fQ4TNT
    http://bit.ly/2gQ5hMb

    Our girls are private sexy best blow job knowledge Most expensive Escort in india service, if you select are elite and mature gorgeous service by beautiful Russian female with other quality : college girls , college girls , Airhostess housewife hi profile escorts.

    BalasHapus
  20. Our Amritsar escort services are stupendous; they worry for their clientele requirements. most very sexy and hot call girls with our sexy service.
    https://www.classifiedads.com/women_seeking_men/z9d90c22j113w
    http://panchkulaescorts.weebly.com/blog/our-escorts-in-amritsar-are-set-for-all-events
    http://sonygill.beep.com/
    http://www.sonygill.com/amritsar.html

    BalasHapus
  21. Get the best independent mumbai call girls service. The only model based call girls in mumbai and ultimate & lovely independent escort’s service in mumbai.
    Escort Dating in Mumbai

    BalasHapus
  22. In the category call girl mumbai you can find more than 1,000 personals ads, ladies, girls or Milfs. Browse ads now!
    http://riyria.blogspot.com/2015/07/featured-project-in-publishing.html

    BalasHapus
  23. male to male body massage in mumbai,delhi,pune

    https://plus.google.com/u/0/113599863563124207521
    https://twitter.com/bodymassagemal1
    https://www.facebook.com/Malebodymassage-266658327162688/
    https://www.pinterest.com/bodymassagemale02/
    https://myspace.com/malebodymassage1
    http://www.scoop.it/u/rahul-jhon
    http://www.pearltrees.com/malebodymassage1
    https://www.stumbleupon.com/stumbler/malebodymassage1
    https://batmalebodymassage.tumblr.com/
    https://www.reddit.com/r/entertainment/comments/6v9i7l/male_to_male_body_massage_in_mumbai/

    BalasHapus
  24. male to male body massage in mumbai,delhi,pune

    https://plus.google.com/u/0/113599863563124207521
    https://twitter.com/bodymassagemal1
    https://www.facebook.com/Malebodymassage-266658327162688/
    https://www.pinterest.com/bodymassagemale02/
    https://myspace.com/malebodymassage1
    http://www.scoop.it/u/rahul-jhon
    http://www.pearltrees.com/malebodymassage1
    https://www.stumbleupon.com/stumbler/malebodymassage1
    https://batmalebodymassage.tumblr.com/
    https://www.reddit.com/r/entertainment/comments/6v9i7l/male_to_male_body_massage_in_mumbai/

    BalasHapus
  25. if you're an adventurer, an art form Buff or only enthusiastic about the civilization of the nation. We'd be Can push that the 166 meters up into the open stage and simply take in the scenic Perspective of the area up to Bangalore along with the superior Class Escort version Inspired by our escort services.
    Kindly check out me and my partner website -:
    Bangalore Escorts
    Escorts in Goa
    Independent Nainital Escorts
    Delhi Escorts Service
    Jaipur Escorts Agency
    Mumbai Escort

    BalasHapus
  26. if you're an adventurer, an art form Buff or only enthusiastic about the civilization of the nation. We'd be Can push that the 166 meters up into the open stage and simply take in the scenic Perspective of the area up to Bangalore along with the superior Class Escort version Inspired by our escort services.
    Kindly check out me and my partner website -:
    Bangalore Escorts
    Escorts in Goa
    Independent Nainital Escorts
    Delhi Escorts Service
    Jaipur Escorts Agency
    Mumbai Escort

    BalasHapus
  27. This post is very good for us. It has got a lot of benefit from us.I hope that you will be writing this post again Call Girls In Dwarka

    BalasHapus
  28. I loved reading your post and additionally have recommended this to my pals and family. Your site is exceptional and I will be really going to keep on to urge it to my buddies.
    Book Me for Independent Service:-
    Lucknow Escorts
    Agra Escorts
    Bangalore Escorts service
    Delhi Escorts Service
    Independent Goa Escorts
    Jaipur Escorts
    Gurgaon Escorts
    Mumbai Escorts
    Colaba Escorts Service

    BalasHapus
  29. I do consider this may be among the most crucial information for me personally. And I am joyful reading your post. But should notice on few issues which are general, the web site style is brilliant, the posts is really spectacular.
    Are you need some high profile girls to visit my partner website…
    Independent Haldwani Escorts
    Bangalore Escorts
    Nainital Escort
    Independent Goa Escorts

    BalasHapus
  30. If you are under the guidance of the beautiful Delhi independent escort, then our website is right for you. Through our agency, very beautiful body girls are sent to you who are Real Independent, call on our website to fulfill your dream of life.
    Dwarka escorts
    Lajpat nagar escort
    Call girls in south ex
    janakpuri escort
    karol bagh escort
    Paharganj escort
    greater kailash escorts
    vasant kunj escort
    Mayur vihar escort

    BalasHapus
  31. We provide very exciting escorts services in Aerocity. We have very beautiful and sensual Erotic girls. If you are staying at a 5 star hotel in aerosity and want to enjoy the night then please contact us on our website.
    Dwarka escorts
    Lajpat nagar escort
    Call girls in south ex
    janakpuri escort
    karol bagh escort
    Paharganj escort
    vasant kunj escort
    Mayur vihar escort

    BalasHapus

- Copyright © 2013 Itazura Na Kiss Love In Tokyo Season 2 - Hataraku Maou-sama! - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -